Листа на донатори: За Адријан Адили

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
анонимно За Адријан Адили 19-03-2019 150,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 19-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 17-03-2019 400,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 04-03-2019 300,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 04-03-2019 300,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 27-02-2019 300,00 ден.
Катерина Кус - Иванова Филкова За Адријан Адили 21-02-2019 1.000,00 ден.
tihomir bojarovski За Адријан Адили 18-02-2019 500,00 ден.
Aleksandar Aleksov За Адријан Адили 18-02-2019 100,00 ден.
Dragana Trajanovska За Адријан Адили 14-02-2019 300,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 07-02-2019 300,00 ден.
Armend Dauti За Адријан Адили 07-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 07-02-2019 200,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 07-02-2019 1.000,00 ден.
Александар Јуруковски За Адријан Адили 06-02-2019 100,00 ден.
Donev Dzoko За Адријан Адили 06-02-2019 300,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 06-02-2019 300,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 06-02-2019 300,00 ден.
Lumturie Zajazi За Адријан Адили 05-02-2019 300,00 ден.
ПЗУ Аптека Опиум За Адријан Адили 25-01-2019 6.000,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 25-01-2019 5.000,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 24-01-2019 500,00 ден.
Извршител Даница Страчкова За Адријан Адили 24-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 23-01-2019 300,00 ден.
Љаурант Муртезаи За Адријан Адили 22-01-2019 400,00 ден.
Зоне Телекомуникации доо За Адријан Адили 18-01-2019 6.000,00 ден.
Елема-Скопје За Адријан Адили 18-01-2019 3.000,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 14-01-2019 500,00 ден.
Костадин Славкоски За Адријан Адили 09-01-2019 1.000,00 ден.
Никола Кацарски За Адријан Адили 03-01-2019 300,00 ден.
Дин - Надави дооел За Адријан Адили 27-12-2018 3.000,00 ден.
Dragan Jovanov За Адријан Адили 26-12-2018 500,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 26-12-2018 100,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 26-12-2018 258,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 26-12-2018 300,00 ден.
Порд Машинопроект Чедомир дооел За Адријан Адили 26-12-2018 3.000,00 ден.
Битсиа доо За Адријан Адили 26-12-2018 6.000,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 26-12-2018 400,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 26-12-2018 300,00 ден.
Zoran Veljanovski За Адријан Адили 26-12-2018 100,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 26-12-2018 200,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 26-12-2018 600,00 ден.
Milka Stojanoska За Адријан Адили 26-12-2018 500,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 26-12-2018 300,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 26-12-2018 200,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 25-12-2018 300,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 25-12-2018 300,00 ден.
Violeta Panev За Адријан Адили 25-12-2018 500,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 25-12-2018 300,00 ден.
анонимно За Адријан Адили 25-12-2018 300,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
За Адријан Адили

Последни уплати за Адријан Адили

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.