Листа на донатори: За Андреј Георгиев

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
анонимно За Андреј Георгиев 22-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 19-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 19-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 18-03-2019 100,00 ден.
Gordana Ristevska За Андреј Георгиев 10-03-2019 1.000,00 ден.
Ана Стефановска За Андреј Георгиев 09-03-2019 1.000,00 ден.
Eleonora Poposka За Андреј Георгиев 08-03-2019 1.000,00 ден.
Катерина Кус - Иванова Филкова За Андреј Георгиев 21-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 20-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 18-02-2019 2.000,00 ден.
Aleksandar Aleksov За Андреј Георгиев 18-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 08-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 06-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 05-02-2019 1.000,00 ден.
Димче Коцев За Андреј Георгиев 01-02-2019 2.600,00 ден.
Извршител Даница Страчкова За Андреј Георгиев 24-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 24-01-2019 1.500,00 ден.
Гоце Димовски За Андреј Георгиев 23-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 23-01-2019 1.500,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 23-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 23-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 23-01-2019 500,00 ден.
Ана Андонова За Андреј Георгиев 18-01-2019 100,00 ден.
Добра работа дооел За Андреј Георгиев 18-01-2019 3.000,00 ден.
Елизабета Баковска За Андреј Георгиев 10-01-2019 1.000,00 ден.
Косатдин Славкоски За Андреј Георгиев 09-01-2019 1.000,00 ден.
Никола Кацарски За Андреј Георгиев 03-01-2019 300,00 ден.
Бар Е.Ц.Е Дооел За Андреј Георгиев 03-01-2019 12.000,00 ден.
Александар Тасевски За Андреј Георгиев 03-01-2019 10.000,00 ден.
Сања Јосимовска За Андреј Георгиев 03-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 02-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 02-01-2019 300,00 ден.
Благојче Јоноски За Андреј Георгиев 01-01-2019 1.500,00 ден.
Hajda Gorgijeva За Андреј Георгиев 01-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 31-12-2018 4.000,00 ден.
Andri van Mens За Андреј Георгиев 31-12-2018 2.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 31-12-2018 5.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 25-12-2018 800,00 ден.
Гео Профил Дооел За Андреј Георгиев 19-12-2018 1.000,00 ден.
Жарко Цветковски За Андреј Георгиев 19-12-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 18-12-2018 500,00 ден.
Билјана Димитровски За Андреј Георгиев 18-12-2018 2.000,00 ден.
Anonimno За Андреј Георгиев 17-12-2018 20.770,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 17-12-2018 2.000,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 04-12-2018 300,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 03-12-2018 1.000,00 ден.
Мел Фест 2018 За Андреј Георгиев 03-12-2018 3.335,00 ден.
Калина Лакинска За Андреј Георгиев 02-12-2018 500,00 ден.
анонимно За Андреј Георгиев 28-11-2018 300,00 ден.
ПЗУ Др. Мери За Андреј Георгиев 28-11-2018 1.760,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
За Андреј Георгиев

Последни уплати за Андреј Георгиев

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.