Листа на донатори: Билјана Костова

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
анонимно Билјана Костова 19-03-2019 150,00 ден.
Jasmina Beshlieva Билјана Костова 19-03-2019 100,00 ден.
анонимно Билјана Костова 08-03-2019 500,00 ден.
анонимно Билјана Костова 13-02-2019 100,00 ден.
анонимно Билјана Костова 07-02-2019 100,00 ден.
анонимно Билјана Костова 05-02-2019 150,00 ден.
Извршител Даница Страчкова Билјана Костова 24-01-2019 1.000,00 ден.
Ванчо Орданоски Билјана Костова 23-01-2019 500,00 ден.
Костадин Славкоски Билјана Костова 09-01-2019 1.000,00 ден.
Сања Јосимовска Билјана Костова 03-01-2019 200,00 ден.
анонимно Билјана Костова 18-12-2018 3.000,00 ден.
анонимно Билјана Костова 18-12-2018 1.000,00 ден.
Sanja Trajcheva Билјана Костова 17-12-2018 500,00 ден.
Menka Dimitrovska Билјана Костова 15-11-2018 100,00 ден.
Aleksandra Teodoru Билјана Костова 15-11-2018 100,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
Билјана Костова

Последни уплати за Билјана Костова

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.