Листа на донатори: За Ерина Шабани

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Зоран Пандев За Ерина Шабани 29-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 10-10-2018 300,00 ден.
Нака Владимир За Ерина Шабани 03-10-2018 400,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 20-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 11-09-2018 100,00 ден.
Snezhana Pesheva За Ерина Шабани 10-09-2018 700,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 10-09-2018 100,00 ден.
IRFAN MURTEZANI За Ерина Шабани 04-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 04-09-2018 300,00 ден.
Виктор Илиев За Ерина Шабани 15-08-2018 300,00 ден.
Виктор Илиев За Ерина Шабани 15-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 15-08-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 15-08-2018 6.000,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 15-08-2018 500,00 ден.
Amir Sela За Ерина Шабани 14-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 14-08-2018 1.000,00 ден.
Маја Стојчевска За Ерина Шабани 14-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 14-08-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 14-08-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 14-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 14-08-2018 500,00 ден.
Војо Чаловски За Ерина Шабани 14-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 14-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 14-08-2018 200,00 ден.
Анета Кибер За Ерина Шабани 14-08-2018 500,00 ден.
Blerta Haxhijaha За Ерина Шабани 26-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 26-07-2018 100,00 ден.
Aleksandar Koneski За Ерина Шабани 20-07-2018 100,00 ден.
Goran Davchev За Ерина Шабани 17-07-2018 100,00 ден.
Marika Lekoska За Ерина Шабани 17-07-2018 100,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 17-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 16-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 16-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 16-07-2018 200,00 ден.
J G За Ерина Шабани 16-07-2018 600,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 16-07-2018 100,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 16-07-2018 300,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 16-07-2018 300,00 ден.
Gjorgi Gramatikov За Ерина Шабани 15-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 14-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 13-07-2018 3.000,00 ден.
Александар Велиновски За Ерина Шабани 13-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 13-07-2018 300,00 ден.
Тенико Трејд Битола За Ерина Шабани 11-07-2018 5.000,00 ден.
анонимно За Ерина Шабани 11-07-2018 800,00 ден.
Маја Савеска За Ерина Шабани 11-07-2018 500,00 ден.
Бакер Тили Јоанидис За Ерина Шабани 04-07-2018 1.250,00 ден.
Техно Ауто Скопје За Ерина Шабани 03-07-2018 1.000,00 ден.
Гостилница Кај Бале За Ерина Шабани 02-07-2018 125,00 ден.
Лотус Генерација За Ерина Шабани 02-07-2018 125,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Ерина Шабани

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.