Листа на донатори: За Филип Николовски

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Ivana Fundu За Филип Николовски 07-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 07-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 07-03-2019 200,00 ден.
Печатница Европа 92 За Филип Николовски 07-03-2019 12.300,00 ден.
Билјана Димитровски За Филип Николовски 07-03-2019 1.000,00 ден.
Банеста Бранислав Дооел За Филип Николовски 07-03-2019 1.500,00 ден.
ПЗУ Др. Душко Филиповски За Филип Николовски 07-03-2019 3.000,00 ден.
Битсиа Доо За Филип Николовски 07-03-2019 6.000,00 ден.
Златекс Доо За Филип Николовски 07-03-2019 5.000,00 ден.
Dimitar Pejovski За Филип Николовски 06-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 06-03-2019 350,00 ден.
КАТИЦА ЈОВАНОВА За Филип Николовски 06-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 06-03-2019 300,00 ден.
Hristina Stojanova За Филип Николовски 06-03-2019 100,00 ден.
Toni Nikolov За Филип Николовски 06-03-2019 200,00 ден.
Изабела Неткова За Филип Николовски 06-03-2019 1.000,00 ден.
Климе Попоски За Филип Николовски 06-03-2019 2.000,00 ден.
ПЗУ Гинекомама За Филип Николовски 06-03-2019 3.000,00 ден.
Гордана Кирил Чкоровска - Прчковски За Филип Николовски 06-03-2019 100,00 ден.
ТИМ Институт Скопје За Филип Николовски 06-03-2019 3.000,00 ден.
Магдалена Софеска Исакоски За Филип Николовски 06-03-2019 1.100,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 06-03-2019 300,00 ден.
Nikolcho Mitevski За Филип Николовски 05-03-2019 200,00 ден.
Igor Ognenov За Филип Николовски 05-03-2019 500,00 ден.
Emilija Stevanovska За Филип Николовски 05-03-2019 6.000,00 ден.
Ванчо Орданоски За Филип Николовски 05-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 1.500,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 300,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 3.000,00 ден.
Marika Lekoska За Филип Николовски 05-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 750,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 800,00 ден.
Donev Gjoko За Филип Николовски 05-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 4.000,00 ден.
Александар Алексоски За Филип Николовски 05-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 300,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 1.000,00 ден.
Emil Jordanovski За Филип Николовски 05-03-2019 500,00 ден.
Бојан Манески За Филип Николовски 05-03-2019 200,00 ден.
Спасе Пејоски За Филип Николовски 05-03-2019 5.300,00 ден.
УНИВЕЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ За Филип Николовски 05-03-2019 10.000,00 ден.
анонимно За Филип Николовски 05-03-2019 300,00 ден.
Biljana Pezer За Филип Николовски 05-03-2019 300,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Филип Николовски

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.