Листа на донатори: За Горазд Исаковиќ

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Зоран Пандев За Горазд Исаковиќ 29-10-2018 500,00 ден.
Никола Димов За Горазд Исаковиќ 29-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 27-10-2018 12.000,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 20-10-2018 100,00 ден.
Ивана Ѓорѓиевска За Горазд Исаковиќ 19-10-2018 300,00 ден.
Димитар Пејовски За Горазд Исаковиќ 18-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 18-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 18-10-2018 3.000,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 18-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 300,00 ден.
Maja Petkovska За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 300,00 ден.
Marija Hadzi Petrusheva Notar За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 300,00 ден.
tatjana manceva За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 500,00 ден.
orhan ismaili За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 500,00 ден.
Иво Лазаревиќ За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 1.000,00 ден.
Павле Димчев За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 100,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 500,00 ден.
Горан Митев За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 200,00 ден.
Илија Стојанов За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 300,00 ден.
Viktor Jovanovski За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 100,00 ден.
DRAGAN DIMKOVIK За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 17-10-2018 100,00 ден.
Tatjana Totov За Горазд Исаковиќ 16-10-2018 500,00 ден.
Risto Filkoski За Горазд Исаковиќ 16-10-2018 500,00 ден.
Julija Vladimirova За Горазд Исаковиќ 16-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 16-10-2018 300,00 ден.
Fanika Trajkovska За Горазд Исаковиќ 16-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 16-10-2018 300,00 ден.
Zdravko Todoroski За Горазд Исаковиќ 16-10-2018 100,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 15-10-2018 100,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 15-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 15-10-2018 100,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 15-10-2018 200,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 14-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 14-10-2018 100,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 14-10-2018 100,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 14-10-2018 100,00 ден.
Драган Јораданов За Горазд Исаковиќ 13-10-2018 200,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 13-10-2018 300,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 13-10-2018 100,00 ден.
анонимно За Горазд Исаковиќ 12-10-2018 100,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Горазд Исаковиќ

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.