Листа на донатори: За Ирена Илиеска

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Олгица Митева За Ирена Илиеска 10-01-2019 500,00 ден.
Костадин Славкоски За Ирена Илиеска 09-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 03-01-2019 100,00 ден.
Irena Ilieva За Ирена Илиеска 03-01-2019 100,00 ден.
Никола Кацарски За Ирена Илиеска 03-01-2019 300,00 ден.
М.З. Сигма - пумпи За Ирена Илиеска 03-01-2019 1.000,00 ден.
Сања Јосимовска За Ирена Илиеска 03-01-2019 500,00 ден.
Интро - Инвест Штип За Ирена Илиеска 03-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 02-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 28-12-2018 100,00 ден.
Арадико коп дооел За Ирена Илиеска 26-12-2018 2.000,00 ден.
Гранитерм Инженеринг За Ирена Илиеска 26-12-2018 1.000,00 ден.
Експертс доо За Ирена Илиеска 26-12-2018 3.000,00 ден.
Анета Блажевска - Димитриевска За Ирена Илиеска 26-12-2018 500,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 25-12-2018 100,00 ден.
Љупка Маринова За Ирена Илиеска 25-12-2018 100,00 ден.
П.И.К. КО Дооел За Ирена Илиеска 24-12-2018 3.000,00 ден.
Агроброкер Доо За Ирена Илиеска 24-12-2018 1.000,00 ден.
Инфудија Дооел За Ирена Илиеска 24-12-2018 1.000,00 ден.
Даниво дооел За Ирена Илиеска 21-12-2018 3.000,00 ден.
Мак-италпласт доо За Ирена Илиеска 20-12-2018 4.000,00 ден.
Медицал адванце дооел За Ирена Илиеска 20-12-2018 1.000,00 ден.
Фитофарм плус За Ирена Илиеска 20-12-2018 5.000,00 ден.
Extreme Парфеми Прилеп За Ирена Илиеска 19-12-2018 3.000,00 ден.
Рафи Дооел Струга За Ирена Илиеска 19-12-2018 10.000,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 18-12-2018 500,00 ден.
Божиновски инженеринг За Ирена Илиеска 18-12-2018 2.000,00 ден.
Даниел Петков За Ирена Илиеска 17-12-2018 300,00 ден.
Zdravko Todoroski За Ирена Илиеска 17-12-2018 100,00 ден.
Марио Ѓурчиновски За Ирена Илиеска 17-12-2018 3.000,00 ден.
Иван Вулгаракис За Ирена Илиеска 17-12-2018 750,00 ден.
Литинг За Ирена Илиеска 17-12-2018 6.150,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 15-12-2018 300,00 ден.
Tatjana Kanlieva За Ирена Илиеска 15-12-2018 200,00 ден.
Maja Velkoska За Ирена Илиеска 15-12-2018 4.000,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 15-12-2018 2.000,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 14-12-2018 500,00 ден.
Pece Markovski За Ирена Илиеска 14-12-2018 100,00 ден.
Марко Поповски За Ирена Илиеска 14-12-2018 490,00 ден.
Биг Стоун дооел За Ирена Илиеска 14-12-2018 4.000,00 ден.
Ghj Dfgg За Ирена Илиеска 14-12-2018 100,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 13-12-2018 500,00 ден.
Bojana Stevkovska За Ирена Илиеска 13-12-2018 100,00 ден.
Вардар градба За Ирена Илиеска 13-12-2018 10.000,00 ден.
Мак нова дооел За Ирена Илиеска 13-12-2018 1.000,00 ден.
Марјан Ристовски За Ирена Илиеска 13-12-2018 500,00 ден.
анонимно За Ирена Илиеска 12-12-2018 300,00 ден.
Анонимно За Ирена Илиеска 12-12-2018 18.450,00 ден.
Ана Стефановска За Ирена Илиеска 11-12-2018 1.000,00 ден.
Emil Jordanovski За Ирена Илиеска 11-12-2018 500,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Ирена Илиеска

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.