Листа на донатори: За Ивана Петреска

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
анонимно За Ивана Петреска 07-12-2018 35.000,00 ден.
ШЕНКЕР Шпедиција Дооел За Ивана Петреска 06-12-2018 15.000,00 ден.
анонимно За Ивана Петреска 05-12-2018 300,00 ден.
Компанија Шпанац За Ивана Петреска 04-12-2018 1.000,00 ден.
Битсиа доо За Ивана Петреска 04-12-2018 6.000,00 ден.
Џорџ комерц експорт-импорт За Ивана Петреска 04-12-2018 1.000,00 ден.
Нина-мак доо За Ивана Петреска 04-12-2018 3.000,00 ден.
Заштитно друштво Гран-пром За Ивана Петреска 03-12-2018 2.000,00 ден.
Александар Петровски За Ивана Петреска 03-12-2018 500,00 ден.
Бранислав Андоноски За Ивана Петреска 03-12-2018 3.000,00 ден.
ГОЕ Европа Штип За Ивана Петреска 03-12-2018 1.000,00 ден.
Шарлитон дооел За Ивана Петреска 03-12-2018 1.000,00 ден.
Мел Фест 2018 За Ивана Петреска 03-12-2018 3.335,00 ден.
ЈЗУ Општа болница Струга - хирургија и гинекологија За Ивана Петреска 29-11-2018 6.465,00 ден.
Горан Ивановски За Ивана Петреска 29-11-2018 1.000,00 ден.
БО - ДИ - Трејд За Ивана Петреска 29-11-2018 1.000,00 ден.
Еуромер За Ивана Петреска 29-11-2018 3.000,00 ден.
Мајанца шпед За Ивана Петреска 28-11-2018 10.000,00 ден.
Игор Димовски За Ивана Петреска 28-11-2018 3.000,00 ден.
Боки дооел За Ивана Петреска 28-11-2018 2.000,00 ден.
Алики доо За Ивана Петреска 28-11-2018 1.500,00 ден.
ДУТ Димбафенс За Ивана Петреска 28-11-2018 3.000,00 ден.
БВ Инженеринг За Ивана Петреска 28-11-2018 3.000,00 ден.
Фитофарм плус За Ивана Петреска 28-11-2018 10.000,00 ден.
Исток мермер За Ивана Петреска 28-11-2018 1.500,00 ден.
ПЗУ Др. Мери За Ивана Петреска 28-11-2018 1.760,00 ден.
анонимно За Ивана Петреска 27-11-2018 100,00 ден.
РБИ - Компани Дооел За Ивана Петреска 27-11-2018 3.000,00 ден.
ЕНИГМА Компани За Ивана Петреска 27-11-2018 1.000,00 ден.
Агроинвест Доо За Ивана Петреска 27-11-2018 1.000,00 ден.
Магдалена Софеска Исакоски За Ивана Петреска 27-11-2018 900,00 ден.
ЈО-АН ТИМ ДООЕЛ Битола За Ивана Петреска 25-11-2018 3.000,00 ден.
ЈАНЕ ИВАНОВСКИ За Ивана Петреска 25-11-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Ивана Петреска 24-11-2018 1.000,00 ден.
Дејан Наумовски За Ивана Петреска 24-11-2018 200,00 ден.
Стефан Попски За Ивана Петреска 23-11-2018 1.000,00 ден.
Ротони Конто Дооел За Ивана Петреска 23-11-2018 2.000,00 ден.
Бар Е.Ц.Е Дооел За Ивана Петреска 23-11-2018 3.000,00 ден.
Nikola Dimov За Ивана Петреска 23-11-2018 500,00 ден.
Имер Беќироски За Ивана Петреска 22-11-2018 2.000,00 ден.
анонимно За Ивана Петреска 22-11-2018 3.000,00 ден.
Тенико - Трејд Дооел За Ивана Петреска 22-11-2018 2.000,00 ден.
Зона - Експрес За Ивана Петреска 22-11-2018 2.000,00 ден.
Иго - Импекс Доо За Ивана Петреска 22-11-2018 2.000,00 ден.
Ископ Дооел За Ивана Петреска 22-11-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Ивана Петреска 22-11-2018 1.600,00 ден.
Горан Ивановски За Ивана Петреска 21-11-2018 1.000,00 ден.
Николина Велкоска Глигороска За Ивана Петреска 21-11-2018 11.880,00 ден.
Македо Ауто Трејд За Ивана Петреска 21-11-2018 3.000,00 ден.
Билјана Димитровски За Ивана Петреска 21-11-2018 1.000,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Ивана Петреска

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.