Листа на донатори: За Иво Андоновски

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Билјана Стојевска За Иво Андоновски 14-12-2018 300,00 ден.
анонимно За Иво Андоновски 04-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Иво Андоновски 13-07-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Иво Андоновски 13-07-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Иво Андоновски 13-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Иво Андоновски 13-07-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Иво Андоновски 13-07-2018 300,00 ден.
Biljana Pezer За Иво Андоновски 13-07-2018 200,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.