Листа на донатори: За Јован Гераковски

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
анонимно За Јован Гераковски 16-11-2018 200,00 ден.
Костадин Славкоски За Јован Гераковски 06-11-2018 500,00 ден.
Нака Владимир За Јован Гераковски 08-10-2018 400,00 ден.
Даниел Коцев За Јован Гераковски 03-10-2018 100,00 ден.
Нака Владимир За Јован Гераковски 03-10-2018 1.400,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 21-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 21-09-2018 1.000,00 ден.
ana mitevska За Јован Гераковски 20-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 20-09-2018 1.000,00 ден.
Vladimir Simeonov За Јован Гераковски 20-09-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 20-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 20-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 20-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 20-09-2018 1.000,00 ден.
q q За Јован Гераковски 19-09-2018 5.000,00 ден.
Dragan Jovanov За Јован Гераковски 18-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 18-09-2018 300,00 ден.
Маре Соколовска Алампиеска За Јован Гераковски 18-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 18-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 18-09-2018 100,00 ден.
MARIJA SAMARDJIEVA За Јован Гераковски 18-09-2018 100,00 ден.
Risto Filkoski За Јован Гераковски 18-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 18-09-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 18-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 18-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 18-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 18-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 18-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 3.000,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 1.000,00 ден.
Angjel Arsov За Јован Гераковски 17-09-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 2.000,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 5.000,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 17-09-2018 800,00 ден.
Biljana Krstevska За Јован Гераковски 13-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 13-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 11-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 10-09-2018 100,00 ден.
Марио Ѓурчиновски За Јован Гераковски 05-09-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 04-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јован Гераковски 23-08-2018 300,00 ден.
Љупка Полизовски За Јован Гераковски 23-08-2018 500,00 ден.
Galpche Arsovska За Јован Гераковски 23-08-2018 300,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Јован Гераковски

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.