Листа на донатори: За Јован Ристовски

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
анонимно За Јован Ристовски 22-03-2019 100,00 ден.
pece palamidovski За Јован Ристовски 20-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 20-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 19-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 15-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 15-03-2019 100,00 ден.
Zdravko Todoroski За Јован Ристовски 14-03-2019 150,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 14-03-2019 300,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 14-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 13-03-2019 500,00 ден.
Jovana Trifunoska За Јован Ристовски 13-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 13-03-2019 150,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 13-03-2019 300,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 13-03-2019 400,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 13-03-2019 300,00 ден.
Suzana Milosevska За Јован Ристовски 11-03-2019 500,00 ден.
Eleonora Poposka За Јован Ристовски 08-03-2019 1.000,00 ден.
КАТИЦА ЈОВАНОВА За Јован Ристовски 06-03-2019 1.000,00 ден.
Катерина Кус - Иванова Филкова За Јован Ристовски 21-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 20-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 18-02-2019 2.000,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 18-02-2019 200,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 18-02-2019 2.000,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 08-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 08-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 07-02-2019 1.000,00 ден.
Емил Јордановски За Јован Ристовски 07-02-2019 500,00 ден.
Armend Dauti За Јован Ристовски 07-02-2019 1.000,00 ден.
Влатко Нацковски За Јован Ристовски 07-02-2019 200,00 ден.
aleksandar krstevski За Јован Ристовски 06-02-2019 500,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 06-02-2019 300,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 06-02-2019 500,00 ден.
Igor Ognenov За Јован Ристовски 04-02-2019 500,00 ден.
Игор Димовски За Јован Ристовски 29-01-2019 1.000,00 ден.
Вангелче Талевски За Јован Ристовски 29-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 28-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 28-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 26-01-2019 2.000,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 25-01-2019 500,00 ден.
Извршител Даница Страчкова За Јован Ристовски 24-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 24-01-2019 300,00 ден.
Ристо Филкоски За Јован Ристовски 24-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 23-01-2019 500,00 ден.
George Donev За Јован Ристовски 23-01-2019 300,00 ден.
Елизабета Глигорова За Јован Ристовски 23-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 23-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 23-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 23-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 23-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Јован Ристовски 22-01-2019 500,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
За Јован Ристовски

Последни уплати за Јован Ристовски

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.