Листа на донатори: За Јована Буклевска

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
анонимно За Јована Буклевска 04-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 04-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 06-08-2018 500,00 ден.
elizabeta stojanova За Јована Буклевска 06-08-2018 200,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 03-08-2018 100,00 ден.
Анита Каракашовска За Јована Буклевска 01-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 31-07-2018 300,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 31-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 31-07-2018 200,00 ден.
Goce Pavlovski За Јована Буклевска 31-07-2018 100,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 30-07-2018 300,00 ден.
АЛКАЛОИД АД СКОПЈЕ За Јована Буклевска 30-07-2018 15.000,00 ден.
ТЕТЕКС АД ТЕТОВО За Јована Буклевска 30-07-2018 3.000,00 ден.
КОНТИ ХИДРОПЛАСТ ДООЕЛ За Јована Буклевска 30-07-2018 5.000,00 ден.
Каљопа Маглешева За Јована Буклевска 30-07-2018 21.445,00 ден.
CENTAR ZA VOZILA CVS DOOEL За Јована Буклевска 30-07-2018 4.000,00 ден.
ИЗВРШИТЕЛ АНГЕЛ КОСТАДИНОВСКИ КАВА За Јована Буклевска 30-07-2018 1.000,00 ден.
ПЛАМТЕКС ВЛАДИМИР ДООЕЛ МАРИНО За Јована Буклевска 30-07-2018 1.500,00 ден.
НОТАР СВЕТЛАНА КИТАНОВСКА За Јована Буклевска 30-07-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 29-07-2018 100,00 ден.
Ivan Milev За Јована Буклевска 29-07-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 29-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 28-07-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 28-07-2018 850,00 ден.
Liljana S За Јована Буклевска 27-07-2018 200,00 ден.
Dejan Stefanoski За Јована Буклевска 27-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 27-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 27-07-2018 300,00 ден.
Meri Meri За Јована Буклевска 27-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 27-07-2018 3.000,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 27-07-2018 1.000,00 ден.
Геометар ПРОИНГ Доо За Јована Буклевска 27-07-2018 1.000,00 ден.
М Х П СЕАЛ ЕНГИНЕЕРИНГ Доо За Јована Буклевска 27-07-2018 5.000,00 ден.
МИНОЛ Дооел Штип За Јована Буклевска 27-07-2018 3.000,00 ден.
ѓОКО ПАУНОВСКИ За Јована Буклевска 26-07-2018 300,00 ден.
Aleksandar Inadeski За Јована Буклевска 26-07-2018 375,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 26-07-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 26-07-2018 300,00 ден.
Катерина Далова За Јована Буклевска 26-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 26-07-2018 100,00 ден.
Julijana Denkova За Јована Буклевска 26-07-2018 100,00 ден.
Jovan Jovanov За Јована Буклевска 26-07-2018 1.000,00 ден.
teuta Iljazi За Јована Буклевска 26-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 26-07-2018 100,00 ден.
Dejan Tachevski За Јована Буклевска 26-07-2018 500,00 ден.
Трајан Доневски За Јована Буклевска 26-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 26-07-2018 500,00 ден.
Danil Mitev За Јована Буклевска 26-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Јована Буклевска 26-07-2018 200,00 ден.
Милена Стојановска За Јована Буклевска 26-07-2018 300,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Јована Буклевска

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.