Листа на донатори: За Марина Човаковска

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Милена Нуткова За Марина Човаковска 21-03-2019 3.000,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 19-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 08-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 05-03-2019 500,00 ден.
Катерина Кус - Иванова Филкова За Марина Човаковска 21-02-2019 1.000,00 ден.
tihomir bojarovski За Марина Човаковска 18-02-2019 500,00 ден.
Aleksandar Aleksov За Марина Човаковска 18-02-2019 200,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 11-02-2019 300,00 ден.
Saso Gegoski За Марина Човаковска 10-02-2019 100,00 ден.
Сузана Милошевска За Марина Човаковска 08-02-2019 500,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 08-02-2019 200,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 07-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 07-02-2019 100,00 ден.
Тихомир Келемен За Марина Човаковска 07-02-2019 200,00 ден.
Дин- Надави За Марина Човаковска 06-02-2019 3.000,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 05-02-2019 150,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 05-02-2019 300,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 28-01-2019 500,00 ден.
Mile Dimitrov За Марина Човаковска 26-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 25-01-2019 800,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 25-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 25-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 25-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 24-01-2019 100,00 ден.
Извршител Даница Страчкова За Марина Човаковска 24-01-2019 1.000,00 ден.
milica jovanova За Марина Човаковска 24-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 24-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 23-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 23-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 23-01-2019 500,00 ден.
Филип Гласновиќ За Марина Човаковска 23-01-2019 100,00 ден.
Zlatko Angeleski За Марина Човаковска 23-01-2019 100,00 ден.
Aleksandar Trajkov За Марина Човаковска 22-01-2019 350,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 22-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 21-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 18-01-2019 300,00 ден.
Нотар Магдалена Велко Ордева За Марина Човаковска 18-01-2019 1.000,00 ден.
Нотар Елизабета Стојаноска За Марина Човаковска 18-01-2019 3.000,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 17-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 14-01-2019 3.000,00 ден.
Костадин Славкоски За Марина Човаковска 09-01-2019 1.000,00 ден.
Костадин Славкоски За Марина Човаковска 09-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 03-01-2019 300,00 ден.
Никола Кацарски За Марина Човаковска 03-01-2019 300,00 ден.
Сања Јосимовска За Марина Човаковска 03-01-2019 200,00 ден.
Aleksandar Pesic За Марина Човаковска 29-12-2018 3.000,00 ден.
Aleksandar Aleksovski За Марина Човаковска 27-12-2018 100,00 ден.
Студенти од Фармацевтски Факултет Скопје За Марина Човаковска 26-12-2018 14.000,00 ден.
Angela Madjoska За Марина Човаковска 25-12-2018 100,00 ден.
анонимно За Марина Човаковска 25-12-2018 1.500,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
За Марина Човаковска

Последни уплати за Марина Човаковска

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.