Листа на донатори: За Марко Николов

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
анонимно За Марко Николов 19-03-2019 100,00 ден.
Eleonora Poposka За Марко Николов 08-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Марко Николов 01-03-2019 200,00 ден.
Катерина Кус - Иванова Филкова За Марко Николов 21-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Марко Николов 18-02-2019 2.000,00 ден.
Aleksandar Aleksov За Марко Николов 18-02-2019 200,00 ден.
анонимно За Марко Николов 13-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Марко Николов 11-02-2019 500,00 ден.
анонимно За Марко Николов 11-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Марко Николов 10-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Марко Николов 08-02-2019 100,00 ден.
Фросина Лазова За Марко Николов 07-02-2019 500,00 ден.
анонимно За Марко Николов 07-02-2019 300,00 ден.
Оливер Гичевски За Марко Николов 06-02-2019 500,00 ден.
Sandra Dimovska За Марко Николов 06-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Марко Николов 06-02-2019 500,00 ден.
Ивана Ѓорѓиевскс За Марко Николов 06-02-2019 1.000,00 ден.
Благој Васил Димитров За Марко Николов 06-02-2019 500,00 ден.
анонимно За Марко Николов 28-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Марко Николов 25-01-2019 800,00 ден.
Леокар доо За Марко Николов 25-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Марко Николов 24-01-2019 500,00 ден.
Извршител Даница Страчкова За Марко Николов 24-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Марко Николов 24-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марко Николов 24-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марко Николов 24-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марко Николов 24-01-2019 2.000,00 ден.
анонимно За Марко Николов 23-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марко Николов 23-01-2019 500,00 ден.
анонимно За Марко Николов 23-01-2019 200,00 ден.
анонимно За Марко Николов 23-01-2019 100,00 ден.
Zlatko Tasevski За Марко Николов 23-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Марко Николов 23-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марко Николов 21-01-2019 100,00 ден.
Ана Андонова За Марко Николов 18-01-2019 100,00 ден.
Марко Поповски За Марко Николов 18-01-2019 390,00 ден.
Зоран Манасиев За Марко Николов 18-01-2019 200,00 ден.
анонимно За Марко Николов 16-01-2019 100,00 ден.
Елизабета Баковска За Марко Николов 10-01-2019 1.000,00 ден.
Костадин Славкоски За Марко Николов 09-01-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Марко Николов 03-01-2019 100,00 ден.
Никола Кацарски За Марко Николов 03-01-2019 300,00 ден.
Сања Јосимовска За Марко Николов 03-01-2019 500,00 ден.
Магдалена Софеска Исакоски За Марко Николов 03-01-2019 900,00 ден.
анонимно За Марко Николов 02-01-2019 500,00 ден.
Jovanka Glavincheska За Марко Николов 01-01-2019 100,00 ден.
анонимно За Марко Николов 31-12-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Марко Николов 31-12-2018 4.000,00 ден.
анонимно За Марко Николов 31-12-2018 500,00 ден.
анонимно За Марко Николов 31-12-2018 300,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
За Марко Николов

Последни уплати за Марко Николов

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.