Листа на донатори: За Мартина Гавановска

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Пане Илиев За Мартина Гавановска 15-01-2019 300,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 31-10-2018 300,00 ден.
Зоран Пандев За Мартина Гавановска 29-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 15-10-2018 100,00 ден.
Петранка Ташева За Мартина Гавановска 04-10-2018 1.000,00 ден.
Елена Баетзолд За Мартина Гавановска 03-10-2018 3.029,00 ден.
Кирил Утевски За Мартина Гавановска 03-10-2018 300,00 ден.
ТП ЈОФКА ДИМИТАР ВАСИЛЕВА За Мартина Гавановска 03-10-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 03-10-2018 12.100,00 ден.
ПЗУ Др-Душко Филиповски Скопје За Мартина Гавановска 03-10-2018 3.000,00 ден.
СИБИКАНИ ДООЕЛ СКОПЈЕ За Мартина Гавановска 03-10-2018 4.000,00 ден.
Емилија Брљамова За Мартина Гавановска 03-10-2018 800,00 ден.
Нака Владимир За Мартина Гавановска 03-10-2018 400,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 20-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 20-09-2018 100,00 ден.
ЕУРОИМПЕКС САЛОН ПЕЖО За Мартина Гавановска 19-09-2018 3.570,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 18-09-2018 300,00 ден.
ТЕТЕКС АД ТЕТОВО За Мартина Гавановска 17-09-2018 3.000,00 ден.
ДТУ ШАМА ШПЕД Дооел Прилеп За Мартина Гавановска 17-09-2018 3.000,00 ден.
ВИЛА ВОДНО ДOO За Мартина Гавановска 17-09-2018 5.000,00 ден.
Алексиќ - Петковиќ Сања За Мартина Гавановска 17-09-2018 1.000,00 ден.
Sabine G За Мартина Гавановска 14-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 13-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 12-09-2018 100,00 ден.
ТД ЦОН АЛЕКСАНДАР И ДР. ДОО СКОПЈЕ За Мартина Гавановска 12-09-2018 1.000,00 ден.
МАК-СИМ ТРЕЈД Скопје За Мартина Гавановска 12-09-2018 3.000,00 ден.
РОЈАЛ - ДЕНТ ПЗУ Куманово За Мартина Гавановска 12-09-2018 3.000,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 11-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 11-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 11-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 11-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 11-09-2018 18.450,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 10-09-2018 100,00 ден.
ДИМКО МИТРЕВ А.Д УВОЗ ИЗВОЗ ВЕЛЕС За Мартина Гавановска 10-09-2018 1.000,00 ден.
ИЗВРШИТЕЛ АНГЕЛ КОСТАДИНОВСКИ КАВА За Мартина Гавановска 10-09-2018 2.000,00 ден.
Никола Стоилев За Мартина Гавановска 10-09-2018 5.180,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 09-09-2018 200,00 ден.
Goran За Мартина Гавановска 07-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 07-09-2018 400,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 07-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 06-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Мартина Гавановска 06-09-2018 100,00 ден.
Марија Гелевска За Мартина Гавановска 06-09-2018 100,00 ден.
ЏИЛ Дооел Гевгелија За Мартина Гавановска 06-09-2018 1.000,00 ден.
Нотар Анета Петровска Алексова За Мартина Гавановска 06-09-2018 6.000,00 ден.
Агро - Дрво експорт импорт За Мартина Гавановска 06-09-2018 1.000,00 ден.
М.Х.П. СЕАЛ Енгинееринг Доо За Мартина Гавановска 06-09-2018 5.000,00 ден.
ФС Штампа Хил Дооел За Мартина Гавановска 06-09-2018 2.000,00 ден.
Извршител Јорданчо Давитковски За Мартина Гавановска 06-09-2018 1.000,00 ден.
ЕКОШАР Доо За Мартина Гавановска 06-09-2018 2.000,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Мартина Гавановска

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.