Листа на донатори: За Михаела Живановска

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
анонимно За Михаела Живановска 31-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 31-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 31-08-2018 6.000,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 29-08-2018 400,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 27-08-2018 100,00 ден.
Vanco Kocev За Михаела Живановска 25-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 24-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 24-08-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 24-08-2018 6.000,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 23-08-2018 100,00 ден.
Elena Petrusevska За Михаела Живановска 23-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 23-08-2018 100,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 22-08-2018 100,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 22-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 21-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 21-08-2018 200,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 21-08-2018 100,00 ден.
ПЗУ Дента Вива За Михаела Живановска 21-08-2018 6.000,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 20-08-2018 100,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 20-08-2018 300,00 ден.
Дејан Павловски За Михаела Живановска 20-08-2018 200,00 ден.
Nikola Petreski За Михаела Живановска 20-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 19-08-2018 100,00 ден.
Dragana Gjoshevska За Михаела Живановска 19-08-2018 300,00 ден.
Vesna Gjorgjioska За Михаела Живановска 19-08-2018 100,00 ден.
ПЗУ ДУШКО ФИЛИПОВСКИ За Михаела Живановска 18-08-2018 3.000,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 17-08-2018 100,00 ден.
Ивана Ѓорѓиевска За Михаела Живановска 17-08-2018 300,00 ден.
Ljubinka Antonijevska За Михаела Живановска 16-08-2018 100,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 16-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 16-08-2018 100,00 ден.
Marija Trendafilovikj За Михаела Живановска 16-08-2018 100,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 16-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 16-08-2018 300,00 ден.
ПЗУ СКИН СОЛУШН За Михаела Живановска 16-08-2018 2.500,00 ден.
VKM Solution За Михаела Живановска 16-08-2018 1.000,00 ден.
ПЗУ Ортодонција Др - Маја За Михаела Живановска 16-08-2018 3.000,00 ден.
БОКИ Дооел За Михаела Живановска 16-08-2018 2.000,00 ден.
ДОМЕСТИКА Хостел За Михаела Живановска 16-08-2018 1.000,00 ден.
VULIS - HEM Dooel Bitola За Михаела Живановска 16-08-2018 500,00 ден.
ЕКО Стилинг Доо За Михаела Живановска 16-08-2018 1.000,00 ден.
Сања Ристиќ Пецаковска За Михаела Живановска 15-08-2018 300,00 ден.
Diana Velichkovska За Михаела Живановска 15-08-2018 1.000,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 15-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 15-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 15-08-2018 500,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 15-08-2018 100,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 15-08-2018 300,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 15-08-2018 2.000,00 ден.
анонимно За Михаела Живановска 15-08-2018 100,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Михаела Живановска

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.