Листа на донатори: За Мики Стојановски

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Костадин Славкоски За Мики Стојановски 06-11-2018 500,00 ден.
Нака Владимир За Мики Стојановски 03-10-2018 400,00 ден.
Даниел Коцев За Мики Стојановски 03-10-2018 100,00 ден.
ana mitevska За Мики Стојановски 20-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 11-09-2018 100,00 ден.
Aleksandar Koneski За Мики Стојановски 20-07-2018 100,00 ден.
Goran Davchev За Мики Стојановски 17-07-2018 100,00 ден.
Sanja Stojanovska За Мики Стојановски 16-07-2018 100,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 13-07-2018 300,00 ден.
Ванчо Орданоски За Мики Стојановски 12-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 12-07-2018 500,00 ден.
Катерина Филиповски За Мики Стојановски 12-07-2018 300,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 12-07-2018 300,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 12-07-2018 300,00 ден.
Зоран Димовски За Мики Стојановски 12-07-2018 300,00 ден.
Ивана Ѓорѓиевска За Мики Стојановски 12-07-2018 800,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 12-07-2018 200,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 12-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 11-07-2018 300,00 ден.
Nikola Mitev За Мики Стојановски 06-07-2018 100,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 05-07-2018 300,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 05-07-2018 500,00 ден.
анонимно За Мики Стојановски 05-07-2018 2.000,00 ден.
Бакер Тили Јоанидис За Мики Стојановски 04-07-2018 1.250,00 ден.
Техно Ауто Скопје За Мики Стојановски 03-07-2018 1.000,00 ден.
Гостилница Кај Бале За Мики Стојановски 02-07-2018 125,00 ден.
Лотус Генерација За Мики Стојановски 02-07-2018 125,00 ден.
РОРА КОМ Скопје, Сарај За Мики Стојановски 31-05-2018 1.000,00 ден.
Анонимно За Мики Стојановски 15-03-2018 100,00 ден.
Анонимно За Мики Стојановски 15-03-2018 500,00 ден.
Анонимно За Мики Стојановски 15-03-2018 200,00 ден.
Анонимно За Мики Стојановски 15-03-2018 200,00 ден.
Анонимно За Мики Стојановски 15-03-2018 100,00 ден.
Анонимно За Мики Стојановски 15-03-2018 1.000,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Мики Стојановски

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.