Листа на донатори: За Наташа Стојановска

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Dimitar Georgievski За Наташа Стојановска 20-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 20-03-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 19-03-2019 100,00 ден.
Елена Јошеска За Наташа Стојановска 19-03-2019 10.900,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 18-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 16-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 15-03-2019 500,00 ден.
Marija Angova Jancheva За Наташа Стојановска 15-03-2019 300,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 14-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 13-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 13-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 13-03-2019 700,00 ден.
Suzana Milosevska За Наташа Стојановска 11-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 08-03-2019 500,00 ден.
Гранд Козметик Тетово За Наташа Стојановска 08-03-2019 2.000,00 ден.
Марија Јанкуловска За Наташа Стојановска 08-03-2019 600,00 ден.
КАТИЦА ЈОВАНОВА За Наташа Стојановска 06-03-2019 1.000,00 ден.
Hristina Stojanova За Наташа Стојановска 06-03-2019 100,00 ден.
Васил Димитров За Наташа Стојановска 06-03-2019 500,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 03-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 02-03-2019 100,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 01-03-2019 2.500,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 01-03-2019 200,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 26-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 26-02-2019 300,00 ден.
kristina tomova За Наташа Стојановска 21-02-2019 100,00 ден.
Катерина Кус - Иванова Филкова За Наташа Стојановска 21-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 18-02-2019 2.000,00 ден.
Aleksandar Aleksov За Наташа Стојановска 18-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 18-02-2019 300,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 18-02-2019 2.000,00 ден.
Zoran Kikirekov За Наташа Стојановска 18-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 17-02-2019 1.000,00 ден.
Билјана Димитрова За Наташа Стојановска 17-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 15-02-2019 100,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 14-02-2019 300,00 ден.
Marjan Davchevski За Наташа Стојановска 14-02-2019 500,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 13-02-2019 300,00 ден.
Marjan Ristovski За Наташа Стојановска 12-02-2019 500,00 ден.
Vangel Talevski За Наташа Стојановска 12-02-2019 1.000,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 08-02-2019 800,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 07-02-2019 350,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 07-02-2019 300,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 07-02-2019 300,00 ден.
анонимно За Наташа Стојановска 06-02-2019 1.000,00 ден.
Sanja Miloshevska За Наташа Стојановска 05-02-2019 2.500,00 ден.
Миро Сојановски За Наташа Стојановска 25-01-2019 5.000,00 ден.
Извршител Даница Страчкова За Наташа Стојановска 24-01-2019 1.000,00 ден.
Dimitar Jovanovski За Наташа Стојановска 23-01-2019 100,00 ден.
Jasmina Suleva За Наташа Стојановска 23-01-2019 100,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
За Наташа Стојановска

Последни уплати за Наташа Стојановска

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.