Листа на донатори: За Стефан Панески

Име: Презиме: Акција Датум Сума:
Нака Владимир За Стефан Панески 16-11-2018 400,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 06-11-2018 1.000,00 ден.
Костадин Славкоски За Стефан Панески 06-11-2018 500,00 ден.
Зоран Пандев За Стефан Панески 29-10-2018 500,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 29-10-2018 150,00 ден.
Миро Стојановски За Стефан Панески 03-10-2018 5.000,00 ден.
Билјана Димитровски За Стефан Панески 03-10-2018 1.000,00 ден.
Ј.П. КОМУНАЛЕЦ БИТОЛА За Стефан Панески 03-10-2018 3.000,00 ден.
Мирјана Куновска За Стефан Панески 03-10-2018 6.000,00 ден.
Иво Кркулевски За Стефан Панески 03-10-2018 760,00 ден.
Нака Владимир За Стефан Панески 03-10-2018 400,00 ден.
Даниел Коцев За Стефан Панески 03-10-2018 100,00 ден.
Нака Владимир За Стефан Панески 03-10-2018 1.400,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 29-09-2018 800,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 26-09-2018 800,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 26-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 26-09-2018 200,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 26-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 26-09-2018 800,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 25-09-2018 800,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 25-09-2018 200,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 25-09-2018 3.000,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 25-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 25-09-2018 1.500,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 25-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 24-09-2018 2.000,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 24-09-2018 500,00 ден.
Milka Stojanoska За Стефан Панески 24-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 23-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 23-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 23-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 23-09-2018 200,00 ден.
Saso Balancevski За Стефан Панески 22-09-2018 500,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 20-09-2018 100,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 15-09-2018 300,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 11-09-2018 100,00 ден.
Марио Ѓурчиновски За Стефан Панески 05-09-2018 1.000,00 ден.
Академска Книга Скопје За Стефан Панески 16-08-2018 1.000,00 ден.
Графо Пром За Стефан Панески 16-08-2018 1.500,00 ден.
MHP Seal Engineering За Стефан Панески 16-08-2018 10.000,00 ден.
Цивил го енгинееринг За Стефан Панески 16-08-2018 1.000,00 ден.
ПЗО Др-Ивица Луканоски За Стефан Панески 16-08-2018 1.000,00 ден.
Рипроп Дооел За Стефан Панески 16-08-2018 1.000,00 ден.
Глас Лукс Доо За Стефан Панески 16-08-2018 1.000,00 ден.
Ќсеи Промиќ Дооел Охрид За Стефан Панески 16-08-2018 3.000,00 ден.
ДТУ Таргет Дооел Струмица За Стефан Панески 16-08-2018 1.000,00 ден.
ИАТ Алати Дооел Скопје За Стефан Панески 16-08-2018 5.000,00 ден.
Гео - Астро Дооел За Стефан Панески 16-08-2018 3.000,00 ден.
анонимно За Стефан Панески 08-08-2018 100,00 ден.
Aleksandar Koneski За Стефан Панески 20-07-2018 100,00 ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Последни уплати за Стефан Панески

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.