БИДИ
ХУМАН
СЕГА


За Адријан!

Донирај за Адријан Адили

Денарска: 2400-501-090-09742

ДевизнаSWIFT: UIBMMK22XXX    IBAN: MK07240050107512353

Банка депонент: Уни Банка Скопје 

Хуманитарната Фондација ДОПИР, преку порталот БИДИ ХУМАН СЕГА, 

собира парични средства за Адријан Адили (2013).

 

Адријан имал крварење во мозокот и други повреди кои ги добил при породувањето, добил и спазам на екстремитетите.


Адријан трпи секојдневни силни грчеви во рацете и во нозете и заостанува во психосоматскиот развој.

 

Досегашните терапии на кои беше малиот Адријан не се со успех и единствено решение се специјални третмани кои се применуваат во странство.

Неговото лекување е многу скапо и затоа неговите родители молат за помош за да може Адријан рамноправно да си поигра со својата сестричка и постар брат.


Да му помогнеме на малиот Адријан со уплата на неговата денарската сметка, како и со платежна картичка директно на неговата сметка.

За нас малку - многу за детството на Адријан!

Е - ДОНАЦИЈА       Уни Банка - Скопје преку  Casys  обезбедуваат безбеден трансфер на средствата. 

 

                                         Прифатени се:          Платежни картички 

                       Безбедноста ја гарантираат:        Verified by Visa Master card secure code


Доколку внесете точни податоци (адреса, тел., e-mail...) ќе можеме да Ви испратиме БЛАГОДАРНИЦА за Вашата искажана хуманост кон овие акции.

Донатор

За Адријан Адили

Донација

НОВО! Со поддршка на Уни Банка Скопје успеавме да реализираме да може Вашата донација да биде континуирана, повторлива секој месец. Тоа значи, еднаш определувате која сума ќе ја донирате и истата секој нареден 15 -ти  ден во месецот банката автоматски ќе прокнижи нова донација со истиот износ без да мора постојано да ја правите операцијата на внесување на лични податоци!

ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
За Адријан Адили

Последни уплати за Адријан Адили

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.