БИДИ
ХУМАН
СЕГА


За Билјана!

 

 Донирај за Билјана Костова

Денарска: 2400-501-090-08772

ДевизнаSWIFT: UIBMMK22XXX    IBAN: MK07240050107512353

Банка депонент: Уни Банка Скопје 

Хуманитарната Фондација ДОПИР, преку порталот БИДИ ХУМАН СЕГА, 
собира парични средства за Билјана Костова која има церебрална парализа 

   

     

Билјана Костова од мала боледува од церебрална парализа.
Лечена е во нашата земја но резултатите се без поголем успех. По извршените прегледи и консултации со лекари во странство констатирано е дека лечењето е можно само со третман со матични клетки која интервенција треба да се изврши во Русија.
Третманот е закажан за месец јануари 2019 година.

Со сигурност очекуваат подобрување на моториката со што Билјана ќе може самостојно да јаде и да го живее животот без постојана придружба.
Нејзиното семејство не е во можност да ги обезбеди потребните средства па упатува апел до сите хумани луѓе да и помогнеме на Билјана за достоинствен живот!

 

Да и помогнеме на Билјана и да и овозможиме да отиде на неопходниот третман во странство!

На Билјана можеме да и помогнеме со уплата на нејзината денарската сметка, како и со платежна картичка директно на нејзината сметка.

Да и помогнеме на Билјана да живее достоинствено! 

БИДИ ХУМАН СЕГА!

 

Е - ДОНАЦИЈА       Уни Банка - Скопје преку  Casys  обезбедуваат безбеден трансфер на средствата. 

 

                                         Прифатени се:          Платежни картички 

                       Безбедноста ја гарантираат:        Verified by Visa Master card secure code


Доколку внесете точни податоци (адреса, тел., e-mail...) ќе можеме да Ви испратиме БЛАГОДАРНИЦА за Вашата искажана хуманост кон овие акции.

Донатор

Билјана Костова

Донација

НОВО! Со поддршка на Уни Банка Скопје успеавме да реализираме да може Вашата донација да биде континуирана, повторлива секој месец. Тоа значи, еднаш определувате која сума ќе ја донирате и истата секој нареден 15 -ти  ден во месецот банката автоматски ќе прокнижи нова донација со истиот износ без да мора постојано да ја правите операцијата на внесување на лични податоци!

ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
Билјана Костова

Последни уплати за Билјана Костова

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.