БИДИ
ХУМАН
СЕГА


За Наташа!

 

 Донирај за Наташа Стојановска

Денарска: 2400-501-090-09160

ДевизнаSWIFT: UIBMMK22XXX    IBAN: MK07240050107512353

Банка депонент: Уни Банка Скопје 

Хуманитарната Фондација ДОПИР, преку порталот БИДИ ХУМАН СЕГА, 
собира парични средства за Наташа Стојановска (2011).

 

Малата Наташа уште од своето раѓање се соочува со проблеми кои животот и ги наменил - дијагностициран и е редок облик на артрогрипоза и срцева мана.
Покрај константните терапии и рехабилитации, проблемите на Наташа не завршуваат тука. 

Како последица на утврдената дијагноза откриено е и оштетување на слухот.
И покрај тоа, таа е весело девојче која сака да се дружи. Наташа е храбра и упорна, а пред се цврста во намерата да се избори за своето здравје.

За да може Наташа да оздрави потребни и се бањски лечења, логопедски третмани, како и рехабилитација во специјализирани центри за детско лечење кои постојат во странство.
Семејството нема финасиски можности да го плаќаат неопходното лекување на малата Наташа и апелира до сите хумани луѓе доколку се во можност да помогнат.

 

На Наташа можеме да и помогнеме со уплата на нејзината денарската сметка, како и со платежна картичка директно на нејзината сметка.

Да и помогнеме на Наташа за среќно детство! 

БИДИ ХУМАН СЕГА!

Е - ДОНАЦИЈА       Уни Банка - Скопје преку  Casys  обезбедуваат безбеден трансфер на средствата. 

 

                                         Прифатени се:          Платежни картички 

                       Безбедноста ја гарантираат:        Verified by Visa Master card secure code


Доколку внесете точни податоци (адреса, тел., e-mail...) ќе можеме да Ви испратиме БЛАГОДАРНИЦА за Вашата искажана хуманост кон овие акции.

Донатор

За Наташа Стојановска

Донација

НОВО! Со поддршка на Уни Банка Скопје успеавме да реализираме да може Вашата донација да биде континуирана, повторлива секој месец. Тоа значи, еднаш определувате која сума ќе ја донирате и истата секој нареден 15 -ти  ден во месецот банката автоматски ќе прокнижи нова донација со истиот износ без да мора постојано да ја правите операцијата на внесување на лични податоци!

ден.

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
За Наташа Стојановска

Последни уплати за Наташа Стојановска

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.