Хуманитарната Фондација Допир – Скопје, преку платформата БИДИ ХУМАН СЕГА, има за цел да помогне на деца и возрасни на кои им е помошта неопходна.

Корисник на Фондацијата се станува на едноставен начин:

 • Потребно е да се пополни Барање кое се наоѓа подолу на оваа страна;
 • После проверката дали се исполнети условите, се потпишува договор со Фондацијата Допир и од тој момент почнува собирање на донации.

 

Пополнете го БАРАЊЕТО тука:

БАРАЊЕ за склучување на Кориснички однос - деца

Податоци за детето

Родител, старател или друг законски застапник

Powered by BreezingForms

На Барањето ќе Ви одговориме во рок од 24 часа. За потреба од достава на дополнителни документи во врска со детето ќе бидете навремено известени.

 

       Еве ги чекорите:

 1. Идниот корисник го пополнува БАРАЊЕТО за станување Корисник;
 2. Администраторот веднаш го проследува Барањето на разгледување;
 3. Доколку се е во ред, го повикуваме родителот/старателот да потпише договор со Фондацијата;
 4. Фондацијата за потребите на корисникот отвара денарска и девизна жиро с-ка и на платформата БИДИ ХУМАН СЕГА отвара профил за помош на Корисникот. Сето ова го завршуваме за 24 часа!
 5. Фондацијата ги користи своите системи за промоција, како би можела за новиот корисник да собере средства што е можно побрзо;
 6. После собирање на однапред договорениот паричен износ, профилот се затвора и средствата се на располагање за потребитена корисникот;

Медиумски Амбасадори:

 • image
 • image
 • image
 • image

Собрани донации
збирно за сите

Последни уплати

ТОП ДОНАТОРИ

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.