ПРАВИЛА ЗА ЧЛЕНСТВО ВО ХУМАНИТАРНИОТ КЛУБ

  • 1. Членувањето во Хуманитарниот Клуб ДОПИР е доброволно, доволно е личноста да има хумано срце, спремно заедно со нас да помага на децата на кои им е неопходна помош;
  • 2. Преку ХУМАНИТАРНИОТ КЛУБ ДОПИР секој член навремено се информира за тековните акции;
  • 3. Секој член добива Благодарница за искажаната хуманост и пристапница од Фондацијата Допир;

Единствена обврска на сите членови е ДА НАПРАВАТ БАРЕМ ЕДНА ДОНАЦИЈА СПОРЕД СОПСТВЕНИТЕ МОЖНОСТИ и евентуално понатаму еднаш месечно да ги подржат акциите за помош на децата со ретки болести или посебни потреби. 

Се разбира, месечното донирање не е задолжителна обврска!!!

 


Добредојдовте во Вашиот клуб!


 

Внесете ги точно Вашите податоци да Ве евидентираме како член и да Ви испратиме Благодарница на точна адреса:
(податоците не ги објавуваме јавно)

 

Powered by BreezingForms

Медиумски Амбасадори:

  • image
  • image
  • image
  • image

Собрани донации
збирно за сите

Последни уплати

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.