Донатори кои ги поддржуваат акциите на Фондацијата ДОПИР /
Donors supporting the actions of the Foundation DOPIR:

Deli-JuNipromAlpos Pecatnica SerafimovskiGodominTrendline Tolovski Milkuz Lav komerc Reklamno studio AngelkovskiGipsarPlatinPrimateksElevkomBirostil   BiznismapRoloplastSakam igracka  Dr MeriEkoporRestoran Furna  GumatermLukanoskiMesserSolution DStil-komNutrivita

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.