Bidi Human Sega

Во досегашните хуманитарни активности во кои постојано се вклучени хуманите луѓе и компании од нашата земја, Фондацијата Допир ги организираше и заврши акциите за:

 • Ана Пантовска,
 • Мартина Гавановска,
 • Теодора Јовановска,
 • Михаела Живановска,
 • Стефан Панески,
 • Мики Стојановски,
 • Горазд Исаковиќ,
 • Јован Гераковски,
 • Адријан Адили,
 • Јована Буклевска.

Борбата за помош на децата за нивно лекување и достоинствен живот продолжува заедно со Вас хумани луѓе.

СИТЕ ИМААТ ИСТА ШАНСА – БИДИ ХУМАН СЕГА!

Bidi Human Sega

Медиумски Амбасадори:

 • image
 • image
 • image
 • image

Собрани донации
збирно за сите

Последни уплати

ТОП ДОНАТОРИ

Хуманитарна Фондација ДОПИР

Работно време пон-петок од 08 до 16 часот

Адреса: ул. Анкарска бр.21/29 1000 Скопје
телефон: 02/614 – 5525
e-mail: dopirmk@gmail.com

БИДИ ХУМАН СЕГА

ДОНИРАЈ

на збирна сметка на Фондацијата за секое дете подеднакво;
Уни Банка - Скопје Денарска сметка: 2400-501-075-12353
Девизна сметка: IBAN: MK07240050107512353 SWIFT: UIBMMK22XXX
Секоја Ваша донација преку ж-ска ќе биде прикажана на сајтот по прокнижување во банката.

Институт Алтернатива

Foundation DOPIR. Copyright 2018. All Rights Reserved.